luni, 5 decembrie 2011

Minim 6% din PIB pentru educație!

Azi am primit următorul mesaj:

Va rog sa ne ajutati sa facem ca mesajul de mai jos sa ajunga la cat mai multi oameni interesati de soarta educatiei romanesti. Va multumim!


"Organizatia Salvati Copiii Romania va solicita suportul pentru ca impreuna sa sprijinim implementarea conceptului de educatie de calitate pentru toti copiii si tinerii din Romania.


Pentru sustinerea reusitei reformei educationale, Salvati Copiii a inaintat autoritatilor competente ale statului roman solicitarea de respectare a articolului 8 din Legea Educatiei Nationale si de alocare a fondurilor la un nivel minim de 6% din PIB pentru educatie.


Pe data de 16 noiembrie, Salvati Copiii Romania a dat startul unui sondaj on-line, pe care il puteti gasi pe site-ul oficial al organizatiei www.salvaticopiii.ro, vizand alocarea unui minim 6% din PIB educatiei. Rezultatele voturilor voastre vor fi aduse la cunostinta autoritatilor.


Prin aceste demersuri, Salvati Copiii atrage public atentia asupra finantarii deficitare a sistemului educational care, desi reprezinta fundamentul unei societati sanatoase, nu beneficiaza de un buget suficient.



Sprijinul vostru este unul foarte important: puteti vota in chenarul din partea dreapta a site-ului www.salvaticopiii.ro si puteti redirectiona mesajului catre prietenii, colegii, colaboratorii vostri.


(Pentru informatii suplimentare, va invitam sa consultati resursele de pe site:

www.salvaticopiii.ro/?id2=0001000100130003 )


Va multumim!

Organizatia Salvati Copiii"

Prin urmare, dragii mei, va invit și eu să votați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu