joi, 14 iunie 2012

Ultimul clopoțel... pentru "copiii" mei (clasa a VIII-a C)

“… Ai o serie uriașă de talente, capacități, posibilități!!! 
Și indiferent dacă crezi sau nu că cineva îți va cere socoteală, un lucru este cert: la un moment dat în viață, TU te vei întreba ce ai făcut cu talentele, oportunitățile, șansele pe care viața ți le-a oferit. Dacă te vei concentra asupra a ceea ce ai și poți face, vei descoperi că posibilitățile pe care le ai, aici și acum, sunt absolut fantastice și așteaptă numai să acționezi și să profiți de ele. 
Atunci când vei găsi calea de a-ți folosi capacitatea și talentele oferind o contribuție lumii, o să te simți pe deplin împlinit. 
Și-ți spun asta pentru a pune, încă o dată, veșnica mea întrebare din ora de dirigenție: “Cum ar fi lumea asta dacă fiecare ar folosi talentele pe care le are la dispoziție, dându-i astfel o contribuție?” FII CEEA CE POȚI SĂ FII! AM ÎNCREDERE ÎN TINE!” 
Cu mult-mult drag.

11 comentarii:

  1. Felicitari, continuati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesti ani petrecuti alaturi de niste persoane minunate inseamna clipe de neuitat care vor inflori in sufletul nostru, de care ne vom aminti cu o melancolie sfasietoare,dar si plina de dragostea pe care ne-ati purtat-o si pe care am simtit-o in momentele traite alaturi de colegii din clasa, de unii profesori:)) si de tot ce inseamna a face parte din "C".

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua! Multumim din suflet pt sprijin si incurajare, a insemnat foarte mult pt noi. Va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu va iubesc! :) Si sunt foarte mandra de voi!
    Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua!Puteti sa imi spuneti ce program ati folosit pentru a crea colajul cu poza si parerea?Sunt si eu in clasa a8a si am mare nevoie de el pentru prezentare.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E PowerPoint! Materialul a fost realizat de o eleva de-a mea (Cristina Rotaru)! Succes in activitatea de realizare a prezentarii si felicitari la final de drum! ;)

      Ștergere