vineri, 26 februarie 2010

Cabinetul de Asistenţă Psihopedagogică
























Cabinetul de Consiliere Psihopedagogică ESTE DESCHIS în incinta Şcolii Nr 27 Principesa Ileana, sector 2, Bucureşti.

psihopedagog Eta Şerbănoiu - econsiliere@yahoo.com


Consiliere individuală şi de grup

Consilierea elevilor în probleme legate de: autocunoaştere; imaginea de sine; adaptare şi integrare socială; reuşita şcolară; crize de dezvoltare; situaţii de criză; rezolvarea şi depăşirea unui conflict; însuşirea de tehnici de învăţare eficiente; orientare a carierei.

Consilierea profesorilor în probleme legate de: cunoaşterea elevilor, înţelegerea problemelor elevilor, sprijin în dezvoltarea lor, asigurarea echilibrului între cerinţele şcolare şi posibilităţile elevilor, identificarea cauzelor inadaptării şcolare, optimizarea relaţiei şcoală-elev.

Consilierea părinţilor în probleme legate de: cunoaştere a copiilor lor, înţelegerea nevoilor şi a comportamentului lor, identificarea factorilor de risc în integrarea familială, şcolară, socială, ameliorarea relaţiei părinte- copil, sprijinirea şcolii în educaţia copilului.


Oferta Cabinetului AICI

Notă: Colaborarea cu profesorul psihopedagog se realizează la cerere şi pe baza programării.
Vă aşteptăm!

ORARUL CABINETULUI:

Luni si miercuri - 8-13
Marti si joi - 12-16

14 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog! Buna seara! Am intrat, intamplator, pe blogul dumneavoastra. Vreau sa va felicit, arata extraordinar! Am fost foarte entuziasmata. Imi place tare mult ceea ce ati postat, fotografiile, totul! Este greu de realizat un blog? FELICITARI!!!Sarbatori fericite! Psiholog scolar Simona Ionescu, Cabinet de Asistenta Psihopedagogica Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pt aprecieri! Ma bucur sa cunosc colegi din alte localitati! Nu, nu e greu sa realizezi un blog. Mai greu e cu ce postezi ;)) Iti scriu pe mail! Sarbatori fericite si tie! Cu drag. Eta

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua! Am doi baieti si felul in care se poarta cel mare, ma face sa cred ca eu, sotul si bunica am gresit undeva. Pe scurt, suntem trei persoane cu trei modalitati de aplicare a educatiei diferite. Sunt sigura ca un profesionist ne-ar ajuta sa fim pe aceeasi lungime de unda pana nu este prea tarziu si zapacim copilul prea tare. In acest moment este complet debusolat , razgaiat, rasfatat, alintat, etc. Nu vreau sa exagerez, este un copil inteligent si sensibil, dar foarte neascultator. De aceea doresc sa va intreb, daca ne putem intalni in cadrul unei sedinte de consiliere pentru parinti.

    Cu respect, M.P

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Va multumesc foarte mult pentru amabilitate si pentru material.
      Felicitari pentru blog si dedicatia pentru ceea ce faceti.

      Toate cele bune !
      M.P

      Ștergere
  5. Parintii elevilor Scolii 27 pot face programari la Cabinetul de Consiliere direct la cabinet (de luni pana miercuri intre orele 10-15 si joi intre orele 10-14) sau pe mailul econsiliere@yahoo.com.
    Va asteptam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Semestrul trecut am promis ca vin la scoala sa le vorbesc celor de clasa a VIII-a despre liceu. Ma intrebam cand credeti ca ar fi momentul potivit? In perioada asta, inainte de vacanta, dupa vacanta etc.?

      Ștergere
  6. Multumesc mult, Maria! Abia astept sa vii. Am planificat actiunea de prezentare a liceelor in lunile martie-aprilie.
    Gasim atunci o zi cand porti tu si ne pliem si pe orarul claselor a VIII-a.
    Te pup.
    Multa bafta in ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Si eu sunt nerabdatoare. Atunci in martie sa fie. As vrea sa le dau copiilor si niste sfaturi legate de admitere etc. Ne vedem atunci!

      Ștergere
    2. Minunat! Vom avea o super echipa! Mai sunt si alti elevi de pe la alte licee bucurestene care ni se alatura. Sunt, ca si tine, fostii nostri elevi. La finalul proiectului (Caravana Liceelor) vom certifica activitatea voastra de voluntariat.
      Abia astept sa va revad! Cu drag.

      Ștergere
    3. Buna ziua! Am o fetita in scoala dvs. In ultima perioada nu ne mai intelegem deloc. Are probleme scolare - dificultati de invatare, note mici, razvratire fata de profesori. S-a izolat de familie si de prieteni. Va solicitam sprijinul. Cu respect, D. C

      Ștergere
    4. Stimata doamna D.C, Pentru a asigura confidentialitatea cazului, am scos din mesajul dvs datele concrete. Va trimit pe mail programarea.

      Ștergere
  7. buna ziua, vreau sa va intreb daca ma puteti ajuta cu niste mariale pentru clasa a x si a xi special pentru terapii speciale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va pot ajuta. Nu lucrez cu aceasta problematica! Numai bine va doresc!

      Ștergere