joi, 23 decembrie 2010

Mesaje de la Univers


Orice dorinţă poate fi îndeplinită şi orice dificultate poate fi surmontată dacă ne aducem aminte cum funcţionează viaţa şi cine suntem noi cu adevărat.

Pentru a se bucura de viaţa pe care şi-o doresc, oamenii trebuie să creadă cu convingere într-o viziune şi să se orienteze continuu către ea.
Secretul manifestării schimbării nu constă în a te gândi cum să faci, ci în a te focaliza asupra destinaţiei dorite, asupra vieţii la care visezi, trăind ca şi cum ai fi ajuns deja la această destinaţie.
În acest fel, întregul Univers începe să conspire în favoarea ta, rearanjând circumstanţele şi jucătorii din viaţa ta şi atrăgând în aceasta diferite coincidenţe şi sincronicităţi favorabile.

"Ar fi meritat oare să îţi ofer darul imaginaţiei, libertatea de a te gândi la orice doreşti şi visele care îţi pun sufletul pe jar dacă acestea nu s-ar adeveri?
Nu prea cred.
Te iubesc mult prea mult.
Universul"

Recomandăm: Mike Dooley, trilogia "Mesaje de la Univers"
* Foto din arhiva Mădălinei. Mulţumim!

Trebuie să-ţi mărturisesc că unul dintre cele mai grozave lucruri atunci când eşti Universul este acela că ştii absolut tot. Hmm, mai e şi faptul că poţi îndeplini orice dorinţă. Îmi place de asemenea că sunt etern. Şi că nu am limite. Că pot crea lumi întregi printr-un simplu gând.Că ştiu că realitatea se manifestă exact aşa cum trebuie. Că am totul, sunt totul şi pot face orice. În plus îmi place la nebunie să fiu în permanenţă îndrăgostit şi să fiu iubit.

Tu ce îmi poţi mărturisi? Cum e să fii un Univers întreg?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu