joi, 30 mai 2024

Nr 20. Cronicile școlii 27. Citește revista școlii noastre!

 

Dragii noștri elevi, părinți, profesori,❤

Iată-ne la Numărul 20 al revistei Cronicile Școlii 27.

Am ales să începem NR 20 al Cronicilor cu o poveste. Pentru că tot ceea ce trăim împreună de 15 ani, din anul în care a apărut primul număr al Cronicilor…, ESTE O POVESTE! O frumoasă poveste!

Ceva care a început ca un joc pentru a ne umple timpul cu lucruri frumoase într-o clasă veșnic lipită de sufletul nostru, a ajuns să se propage la nivelul întregii comunități și să ne însoțească pe toți de-a lungul atâtor ani.

Probabil că nimic nu ilustrează mai bine sloganul școlii, Împreună suntem bine, decât acest proiect, Cronicile Școlii 27.

Și-acum, la număr aniversar, plină de emoție, nostalgie și mulțumire, cu recunoștință, nu pot spune decât atât: Mulțumesc tuturor, dragii mei dragi!

Voi, cei care mi-ați fost alături din 2009!

#împreunăsuntembine

Prof. consilier școlar Eta Șerbănoiu

Anul acesta, alături de elevii claselor 7 B și 7 D, editorii revistei, și de voi toți, vă invităm să citiți în paginile care urmează NR 20 al Cronicilor.

 

Mici ritualuri de TRĂIT FRUMOS

În zori, fereastra dormitorului lasă să intre lumina gălbuie a felinarului încă nestins de pe stradă. Îmi place să mă trezesc foarte devreme. Pregătesc cafeaua și stau minute în șir, savurând liniștea casei. Viața începe să se așeze. Îi simt iar magia. Alb și vechi. Pur și trecător, două stări, două noțiuni împletindu-se în jurul meu. Citesc puțin, scriu câteva gânduri, apoi pornesc spre școală. Pe Drumul Prieteniei. Aleg pacea și armonia, zâmbetul și atenția față de nevoile celui de lângă mine. Așa viața curge ușor și plăcut. Tu ce ritualuri de trăit frumos ai?

Citește revista, accesând linkul de mai jos!

https://cronicilescolii27.blogspot.com/2024/05/nr-20_29.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu