vineri, 3 aprilie 2020

De dragul PRIMĂVERII…


De dragul PRIMĂVERII…

Dragi copii,
Dragi părinți,
Dragi colegi profesori,

Urmează o perioadă în care e bine și recomandat să ne conectăm, direct și exclusiv, la propria familie. Departe de sunetul telefonului, de exerciții și analize pe text, de platforme și grupuri de lucru, de ore în șir petrecute cu ochii într-un ecran (!). Acolo, în spatele ferestrei, se întâmplă minuni! E greu, dar nu imposibil să vedem asta! Deschideți larg fereastra! Înfloresc florile, înverzesc copacii, păsările ciripesc, norii desenează pe cer… Vine Paștele…
Deși parcurgem o perioadă dificilă, să știți că ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută în online împreună! Ne-am (re)găsit (mai) frumoși, (mai) buni, (mai) atenți, (mai) sufletiști! Mulțumim și apreciem mult toate acestea!
Acum urmează o perioadă de vacanță în familie! Stați împreună, jucați-vă, povestiți, dansați, faceți prăjituri… știți voi, toate acele lucruri care ne încălzesc sufletul atât de tare.
Vă doresc să trăiți zile de pace și armonie!

Pentru cei care doresc să continue actvitățile în familie propuse de Campania Solitar, dar solidar! (recomand acest lucru! Sunt perfecte pentru aceste zile ;) ), le veți găsi postate (în zilele de marți și vineri!) pe blogul Cabinetului de Consiliere  http://econsiliere.blogspot.com/)

Să ne revedem în curând sănătoși și veseli!

Vă îmbrățișez pe toți,

consilier școlar Eta Șerbănoiu

PS. Pentru că e VINERI :)

ACTIVITATEA 2 (primar)
Rime de bucate aromate
După ce ai luat masa sau o gustare, creează câteva versuri cu rimă despre ceea ce ai mâncat, după modelul:
Am mâncat un măr gustos, fiindcă este sănătos!
(Trimite pe adresa econsiliere@yahoo.com versurile realizate!)

ACTIVITATEA 2 (gimnaziu)
Soarele meu
Desenează un soare și scrie în centru numele tău. Adaugă-i cât mai multe raze și notează apoi pe fiecare rază trăsăturile tale: lucruri pe care le faci cu plăcere, lucruri de care ești mândru/mândră, lucruri pe care le mai ai de îmbunătățit, dorinţe, lucruri pe care le cunoști, lucruri pe care nu ştii sau nu poți să le faci, sentimente pe care le ai etc.
(Trimite pe adresa econsiliere@yahoo.com o fotografie cu soarele tău!)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu