duminică, 26 aprilie 2020

Reamintim: CONTACT CONSILIER SCOLAR


 #împreunăsuntembine



Bună ziua, dragii mei!

Sper ca mesajul meu să vă (re)găsească sănătoși și încrezători în zile mai bune.
Aș vrea să MULȚUMESC tuturor (elevi, părinți, profesori) pentru mesajele trimise și pentru deschiderea de care ați dat dovadă pentru a fi ÎMPREUNĂ! Am convingerea că așa NE ESTE BINE!
Vă asigur (în continuare) de sprijinul, aprecierea și dragostea mea! 

Mai jos, REAMINTIM modalitățile de contact ale consilierului școlar.

* După cum știți, pentru a facilita comunicarea, utilizăm atât canalele clasice, folosite și înaintea acestei perioade (email, blog, wp, messenger, telefon), cât și cele deschise de la începutul “școlii de acasă”. Alegeți canalul de comunicare preferat și potrivit nevoilor dvs/activităților propuse.

-          MAIL: Trimiteti mesaj la adresa de email cunoscută:  econsiliere@yahoo.com (Notă: Pentru intervențiile de consiliere individuală se asigura confidențialitatea! Aceste activități se derulează conform procedurii cunoscute.)
-          BLOGUL ECONSILIERE: Accesați BLOGUL Cabinetului de consiliere: http://econsiliere.blogspot.com/  Toate mesajele consilierului școlar sunt postate (și) acolo. Pentru fiecare mesaj/temă propusă există și opțiunea Comentarii.
-          WHATSAPP (grupurile formate) și MESSENGER (Eta Șerbănoiu)
-          PLATFORMA GOOGLE CLASSROOM: Pentru cei care preferă platformele online am deschis cursul ECONSILIERE pe Google Classroom. Codul pentru curs este cel primit anterior. Găsiți și aici mesajele și temele de consiliere propuse.  Pentru fiecare aveți (și) optiunea Comentarii.
-          PLATFORMA ZOOM: Pentru activitățile derulate aici, primiți mesaje direct de la consilierul școlar/învățător/diriginte pe grupul clasei voastre.
-          Accesați REVISTA SCOLII: https://cronicilescolii27.blogspot.com/.  (Nota: În acest moment este în lucru numărul 16! Te invităm să participi la scrierea lui alături de noi. Trimite un material creativ (articol/poveste/poezie/interviu/desen etc) pe adresa econsiliere@yahoo.com. Mulțumim celor (nu puțini!) implicați deja în acest frumos proiect!

Am convingerea că ÎMPREUNĂ SUNTEM BINE!
Vă îmbrățisez pe toți și pe fiecare! Să ne revedem curând sănătoși și veseli!
consilier școlar Eta Șerbănoiu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu