marți, 17 martie 2020

Sa fim IMPREUNA. Mesaj pentru elevii mei


Dragii mei elevi,

Sper ca sunteti bine cu totii! Vreau sa stiti ca ma gasiti usor, ca intotdeauna. pe email (econsiliere@yahoo.com) sau pe messengerul de la Facebook (Eta Serbanoiu).

As vrea ca in aceste zile sa fim aproape unii de altii, sa fim solidari si responsabili. Ceea ce invatam impreuna in orele de consiliere sau de cultura civica, civismul si empatia sunt acum in viata reala.

"Patriotismul si responsabilitatea, la vârsta voastră și în acest moment neexperimentat până acum, înseamnă să înțelegi că între a te juca în parc și a te juca cu viața altuia, trebuie să alegi să fii empatic, solidar, altruist deoarece CEILALȚI CONTEAZĂ. VOI sunteți cei care puteți schimba lumea! De câte ori v-am spus-o? Da, acum voi sunteți cei pe care ne putem baza. Faptul că acceptați să stați în casă, să nu fiți în parc, pe stradă sau pe terenul de sport e un exemplu înalt de civism. Zilele acestea, avem ocazia să exersam împreună ce înseamnă să iubești oamenii, poporul, țara. Da, pentru un copil sau un adolescent, A AVEA GRIJĂ de viața semenilor tăi e un gest înalt de UMANISM, de PATRIOTISM."

Fiti alaturi de parintii si profesorii vostri, refugiati-va in carti, in povesti frumoase, scrieti, pictati, dansati, jucati-va, invatati ceva nou, vorbiti unii cu ceilalti, gatiti pentru voi si pentru cei de langa voi... Sunt atatea lucruri frumoase de facut!

MULTUMESC mult pentru faptul ca ati vizionat filmul trimis (povestea lui Horton), multumesc pentru mesajele primite, pentru sutele (!!!) de curcubeie sosite pe adresa mea! Sunteti asa cum va stiu: MINUNATI! Sunt tare mandra de voi! <3 nbsp="" span="">

Va astept si aici sa spunem tuturor ce inseamna iubirea pentru noi! Sigur randurile noastre vor face niste oameni fericiti! (eu, garantat, sunt unul dintre ei!)

Mi-ar placea in aceste zile sa lucram (si) la revista scolii (https://cronicilescolii27.blogspot.com/) ! Asa ca fiti creativi! Scrieti povesti, poezii, povestiti intamplari, realizati interviuri cu parintii, cu bunicii, cu prietenii, cu profesorii vostri... Scrieti despre lucrurile care va pasioneaza! Astept lucrarile voastre pe mail. (econsiliere@yahoo.com

Sa ne vedem cat mai repede sanatosi si veseli!
Fiecare dintre noi e celalalt. IMPREUNA suntem bine!
Va imbratisez cu mare drag!
Alaturi de voi, consilier scolar Eta Serbanoiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu